Εξυπηρέτηση Πελατών

Τρόποι αποστολής

Η Expus απλοποιεί την διαδικασία αποστολής των παραγγελιών σας. Όλες οι παραγγελίες επεξεργάζονται την ίδια ημέρα και  παραδίδονται μέσω courier εταιρίας σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας. Οι παραγγελίες φεύγουν αυθημερόν από  Δευτέρα έως Παρασκευή εφόσον η παραγγελία έχει καταχωρηθεί μέχρι τις 16:00 και το Σάββατο, όταν η παραγγελία έχει καταχωρηθεί ως τις 12:30. Ανάλογα με τον προορισμό της παραγγελίας τα προϊόντα παραδίδονται έως και δυο (-2-) εργάσιμες ημέρες, ενώ για την παράδοση τους το Σάββατο, υπάρχει επιπλέων χρέωση κόστους €2+ΦΠΑ. Μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας μέσω του προσωπικού σας λογαριασμού που διατηρείτε στην ιστοσελίδα www.expus.gr.

 

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε, μέσω της ιστοσελίδας μας και να τα παραλάβετε από τους χώρους της Expus.
ΒΙ.ΠΕ Ηρακλείου
Περιοχή Καλλιθέας
TK 71601
Ηράκλειο - Κρήτη

 

Πολιτική επιστροφών

Όλα τα προϊόντα επιστρέφονται μέσω courier, με χρέωση αποστολής στην Expus και επιστρέφουν πίσω στον πελάτη με την επόμενη παραγγελία του, κάνοντας χρήση πιστωτικού εγγράφου.

Για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής, ο πελάτης οφείλει να συμπληρώσει και να υποβάλει ηλεκτρονικά στην Expus το έντυπο RMA - ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (είτε μέσω της ιστοσελίδας, είτε μέσω email: rma@expus.gr ).

Τα μεταφορικά για συσκευές εντός εγγύησης επιβαρύνουν την Expus και η αποστολή θα γίνεται με την εταιρεία Speedex με κωδικό χρέωσης ΠΕ14115388544. 
Σε περίπτωση συσκευής εκτός εγγύησης τα μεταφορικά είναι €3,00 + ΦΠΑ για την παραλαβή και €3,00 + ΦΠΑ για την αποστολή στον πελάτη. Οι αντικαταβολές έχουν ένα επιπρόσθετο κόστος €2+ΦΠΑ.

Χωρίς την συμπλήρωση του δελτίου RMA καμία επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή.